Musliman apo hebre, Ridvan Berisha tregon se cilës fe i takon tani

 Musliman apo hebre, Ridvan Berisha tregon se cilës fe i takon tani

Gazetari Ridvan Berisha së fundi ka deklaruar se beson në judaizëm.

Në emisionin “Dhoma e Rrëfimit”, Berisha ka shpjeguar se çka e shtyri të besoj në judaizëm dhe mos t’i ndjek hapat e familjarëve të tij që i takojnë fesë islame.

Po ashtu ai ka treguar se a ka nisur procedurat e konvertimit në hebre.

I pyetur edhe për tatuazhin e fundit që e ka bërë, ai ka thënë se kohëve të fundit është shndërruar në senzacion.

TË TJERA