“Na e dimë çka është e tepërt”, Blero ankohet për çmimet e larta në Shqipëri

 “Na e dimë çka është e tepërt”, Blero ankohet për çmimet e larta në Shqipëri

Blero në “#Gjesi summer” ka promovuar projektin e tij të ri. Pos tjerash ai foli edhe për pushimet verore.

Këngëtari i njohur pati ankesa për çmimet e larta në bregdetin shqiptar. Ai tha se është e padrejtë kjo, sepse e dimë shumë mirë kur diçka është e tepërt dhe kjo që po ndodh, sipas tij, është pikërisht e tepër.

Por, pavarësisht kësaj, a do t’i kaloj pushimet Blero në bregdetin shqiptar?

Përgjigjen mund ta kuptoni në videon më poshtë.

TË TJERA