Ndahen 2.5 milionë euro shtesë për blerjen e barnave esenciale

 Ndahen 2.5 milionë euro shtesë për blerjen e barnave esenciale

Qeveria e Kosovës ka ndarë 2.5 milionë euro shtesë për blerjen e barnave esenciale, pak ditë pasi u raportua për mungesë masive të ilaçeve të shtrenjta kundër kancerit.

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, tha se Qeveria e sheh shqetësuese mungesën e vazhdueshme të barnave.

Ai ka sqaruar se në total janë ndarë nga kjo qeveri rreth 30 milionë euro

TË TJERA