Ndodhi takimi i shekullit në It’s My Love: Ganja e çon te lodrat Dardin

 Ndodhi takimi i shekullit në It’s My Love: Ganja e çon te lodrat Dardin

Ka ndodhur takimi i radhës në emisionin It’s My Love

Dardi është takuar me Ganjën në një takim, i cili është cilësuar si ‘Takimi i Shekullit’, shkruan Reporteri.net

Ganja e merr Dardin me një Range Rover dhe e pyet nëse dëshiron ta çojë këtë të fundit te lodrat.

Më poshtë keni takimin e plotë të dy konkurrentëve shumë simpatik të It’s My Love. /Reporteri.net/

TË TJERA