Njësia Speciale fillon tërheqjen, pas largimit të kamionit të fundit dhe tendave

 Njësia Speciale fillon tërheqjen, pas largimit të kamionit të fundit dhe tendave

Njësia Speciale e Policisë së Kosovës është larguar nga pjesa veriore e Kosovës pas 13 ditësh.

Njësitë speciale ishin vendosur aty të hënën e 20 shtatorit, pas vendimit të qeverisë për reciprocitet me targat e automjeteve të Serbisë.

Tërheqja e policisë së Kosovës, ka ndodhur pas largimit të barrikadave nga serbët lokalë që e kishin bllokuar rrugën menjëherë pas vendosjes së policisë atje.

TË TJERA