Pamje – Për herë të parë Policia e Kosovës ekspozon mitralozët

 Pamje – Për herë të parë Policia e Kosovës ekspozon mitralozët

Elita e Policisë së Kosovës prej ditës së djeshme është vendosur në Jarnijë pas një vendimi të Qeverisë së Kosovës e cila obligon të gjithë shtetasit e Serbisë që të vendosin targa të përkohshme në automjete.

E, sot gjatë ditës, Policia e Kosovës ka ekspozuar edhe pajisje të martallozëve të cilët janë të vendosur në automjetet policore.

Në zonën ku serbët kanë bllokuar rrugën për qarkullim, aktualisht janë edhe pjesëtarë të FIT-it.

Informacionet e fundit tregojnë se situata në Jarinjë vazhdon të jetë e qetë dhe pa tensione. Më poshtë mund të shihni foto të pjesëtarëve të Policisë së Kosovës të cilët janë në krye të detyrës në Jarinjë.

/KallxoTË TJERA