Pasi morën pushtetin talebanët argëtohen si fëmijë në parkun e lojërave

 Pasi morën pushtetin talebanët argëtohen si fëmijë në parkun e lojërave

Në një video të publikuar në “Twitter” reporteri i “Reuters” Hamid Salizi tregon se si një grup talebanësh po argëtohen në një park lojërash duke luajtur me makina dhe duke u ngjitur mbi kuajt në xhiro karuseli.

Komandantët xhihadistë thuhet se po urdhërojnë imamët në zonat që kanë nën kontroll që t’u sjellin atyre lista të grave të pamartuara të moshës 12 deri në 45 vjeç që ushtarët e tyre të martohen, sepse i konsiderojnë “plaçkë lufte” që duhet të ndahen mes luftëtarëve.

Mediat ndërkombëtare raportojnë se militantët në Kabul po shkojnë derë më derë duke kërkuar përkthyes dhe aleatë të Perëndimit, ndërkohë që bandat po plaçkisin rrugët duke gjuajtur vajza 12-vjeçare të cilat i kthejnë në skllave seksi.

TË TJERA