Përplas hoxhallarët deklarata për beqarët

 Përplas hoxhallarët deklarata për beqarët

Irfan Salihu, imami, ka tronditur opinionin me një deklaratë të thënë.

Sipas tij, ekziston një hadith nga Pejgamberi Muhammed, në të cilën thuhet se beqarët janë njerëzit më të urryer te Zoti dhe si i tillë nuk duhet të vdes.

Mirëpo, fjalët e Irfanit po i kundërshton hoxha Ahmed Kalaja.

Përmes një video të hedhur në Youtube, Kalaja tha se një hadith i tillë nuk ekziston.

“Në gjitha hadithet ku përmenden beqarët ose janë të dobëta ose të trilluara. E kjo e fundit është trilluar” tha Kalaja.

TË TJERA