Petrovci: Nuk do të vaksinohem, nuk kam frikë nga Koronavirusi

 Petrovci: Nuk do të vaksinohem, nuk kam frikë nga Koronavirusi

Në një bisedë për “#Gjesi” në T7, aktori i njohur Enver Petrovci ka folur edhe për Koronavirusin. Ka thënë se nuk ia ka frikën dhe maskën e ka mbajtur vetëm për shkak të policisë.

#Gjesi

Ndërkohë, është shprehur se nuk e ka ndërmend ta marr vaksinën.

Për më shumë mund ta ndiqni bisedën e zhvilluar.

TË TJERA