Policia gjobit qytetarin pasi rasti u raportua në rrjete sociale

 Policia gjobit qytetarin pasi rasti u raportua në rrjete sociale

Po vazhdon bashkëpunimi aktiv i qytetarëve dhe mediave në parandalimin e kundërvajtjeve në trafik.

Policia me njësitet e saj po vazhdon në menaxhimin e trafikut rrugor dhe ndërmarrjen e masave ligjore aty ku vërehen apo raportohen shkelje të rregullave të trafikut.

Gjeni masat e ndërmarra (tiketën e shqiptuar) nga Policia, ndaj një kundërvajtësi i cili është ndal në vendkalim të këmbësorëve, veprimi i të cilit është publikuar përmes rrjeteve sociale.

TË NGJASHME