Produkte bio, të punuara me dashni nga nënat

 Produkte bio, të punuara me dashni nga nënat

Mom’s Care Products linja më re e produkteve me humë 100% bio të pastër vjen tani për ju.

Te Mom’s Care Products mund të gjeni shampon, maskë, sapun e krem për fytyrë të punuara nga nënat, që japin gjithmonë dashuri dhe butësi.

Shamponi nga Mom’s Care Products largon problemet me zbokthin, yndyrës dhe rënies së flokëve. Ndërsa maska me humë është për pore të fytyrës, kundër akneve dhe pikave të zeza.

Për t’u informuar më shumë rreth këtyre produkteve dhe dobive mund t’i gjeni në Instagram dhe Facebook me Moms’s Care Products.

TË NGJASHME