PROFIL! Gjurmët e Albin Kurtit dhe fëmijëria e tij!

 PROFIL! Gjurmët e Albin Kurtit dhe fëmijëria e tij!

Albin Kurti konsiderohet si një prej liderëve që ka arritur që të ketë impakt të jashtëzakonshëm tek të rinjët shqiptar, shkruan OnAir

Insajderi TV sjell një profil të liderit të LVV për të treguar gjurmët e tij dhe fëmijërinë.

E gjeni të plotë në videon e listuar më poshtë/OnAIr

TË TJERA