Pse ky profesor mahniti nxënësit e tij?

 Pse ky profesor mahniti nxënësit e tij?

Profesori Alexander Overëijk la pa fjalë nxënësit e tij me një performancë të pazakontë në dërrasën e zezë.

Konkretisht, ai së pari e fshiu atë dhe pastaj vizatoi një rreth të përsosur në gati jë sekondë.

Gjithçka filloi si një shaka, diçka që do të tërhiqte vëmendjen e nxënësve në klasën e tij të matematikës në shkollën e mesme dhe do t’i bënte ata të interesuar.

Por pasi një nga nxënësit e tij e regjistroi në video, një realitet i ri pasoi.

Kjo video është postuar në YouTube dhe ka grumbulluar disa qindra mijë shikime në vetëm disa ditë.

Për shkak të vëmendjes së përrthithur, ai dhe disa të tjerë vendosën të organizonin një event për kërkimet e kancerit.

Shumë e mahnitshme, apo jo?

TË TJERA