Ramush Haradinaj sonte bëri iftar me hoxhallarët në Dukagjin, myftiut të Deçanit u jep medalje

 Ramush Haradinaj sonte bëri iftar me hoxhallarët në Dukagjin, myftiut të Deçanit u jep medalje

Kreu i AAK-së, Ramush Haradinaj, sonte ka ngrënë iftar me Këshillin e Bashkësisë Islame në Deçan dhe hoxhallarë të tjerë nga Dukagjini, të ftuar nga kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj.

Haradinaj njofton se myftiut të Deçanit, Rasim Bytyqi, në shenjë mirënjohje për kontributin e Këshillit të Bashkësisë Islame në Deçan, për çështjen kombëtare shqiptare, i ka dhënë medaljen “ME BESIM NË ZOT, ATDHE E SHTET”.

Postimi i Haradinajt:

Në përfundim të muajit të Ramazanit, kisha kënaqësinë të bashkohem në iftar me Këshillin e Bashkësisë Islame në Deçan dhe hoxhallarë të tjerë nga Dukagjini, të ftuar nga kryetari i komunës së Deçanit z. Bashkim Ramosaj.

Bashkëbiseduam për këtë rrugëtim njëmujor, përplot lutje e adhurime, reflektim shpirtëror e devotshmëri ndaj Krijuesit.

Me këtë rast, myftiut të Deçanit z. Rasim Bytyqi, në shenjë mirënjohje për kontributin e Këshillit të Bashkësisë Islame në Deçan, për çështjen kombëtare shqiptare, i kam dhënë medaljen “ME BESIM NË ZOT, ATDHE E SHTET”.

Lusim Zotin që të pranojë sakrificën e të gjithë besimtarëve dhe të na ndihmojë në sfidat në të cilat po kalojmë si popull e shtet!

RH

TË NGJASHME