Ridvan Berisha parashikon fituesit e zgjedhjeve lokale, VV nuk del fituese në asnjë nga komunat që përmend gazetari

 Ridvan Berisha parashikon fituesit e zgjedhjeve lokale, VV nuk del fituese në asnjë nga komunat që përmend gazetari

Ish-gazetari, Ridvan Berisha, ka bërë një parashikim se cili prej subjekteve politike mund të fitojë në secilën komunë.
Berisha thotë se në kryeqytet pritet balotazh mes LDK-së dhe LVV-së ndërsa fituesin e përcakton PDK, AAK dhe Nisma.Berisha në parashikimet e tij ka thënë se asnjë nga komunat e cekura nuk do të fitojë Vetëvendosje.

Postimi i plotë:Shtate komunat e mëdha dhe rezultati sipas leximit tim:Prishtine – Balotazh, LVV me LDK, fituesin e percakton PDK, AAK dhe NismaMitrovice – Bedri Hamza, kryetar me balotazhPrizren – Shaqir Totaj me balotazhGjakove – Ardian Gjini me balotazhGjilan – Lutfi Haziri, pa balotazhPeje, LDK me balotazhFerizaj, Agim Aliu – pa balotazhKomunat e tjera:
Suhareke, AAK
Deçan, AAK
Istog, AAK
Junik, AAK
Dragash, PDK
Viti, LDK
Kaçanik, PDK
Shtime, PDK
Kamenice, Qendron Kastrati me balotazh nese vendose te kandidoj
Vushtrri, PDK me balotazh
Kline, PDK me balotazh
Skenderaj e Drenas dihet, PDKVota ne komuna nuk e reflekton disponimin e zgjedhjeve nacionale, e shohim dhe jemi deshmitare te rezultateve. Uroj se pari qe zgjedhjet te jene te lira e demokratike!
Naten!

TË NGJASHME