Rrëfimi rrëqethës i kaçanikasit: E burgosën kur ishte në klasë të dytë, ia vranë babanë, vëllanë dhe djalin

 Rrëfimi rrëqethës i kaçanikasit: E burgosën kur ishte në klasë të dytë, ia vranë babanë, vëllanë dhe djalin

Jeta e Shaban Vogliqit nga fshati Gërlicë e Epërme e Kaçanikut nuk ishte edhe aq e lehtë, pasi u përballua me sfida të rënda.

Gazetare: Albulena Demaku

Atë e burgosën kur ishte vetëm në klasë të dytë.

Sa ishte në burg, mori lajmin edhe për vdekjen e vëllait të cilin e kishin dërguar në Shkup.

Tri vjet më vonë, pas daljes së tij nga burgu, ia vranë edhe babanë.

Gjithë këto vështirësi i kaloi dhe më vonë u martua dhe u bë babë i tetë fëmijëve.

Por, jeta e tij u bë më e rëndë kur ia vranë njërin djalë.

Për ta dëgjuar rrëfimin e tij dhe arsyen pse e kanë arrestuar e shumë çka tjetër, mund ta mësoni duke klikuar në linkun e mëposhtëm.

TË TJERA