Sekretari amerikan: Do të punojmë për forcimin e partneritetit me Serbinë

 Sekretari amerikan: Do të punojmë për forcimin e partneritetit me Serbinë

Sekretari i Shtetit të SHBA-së, Antony Bliken, ka uruar me rastin e vendosjes së marrëdhënieve diplomatike me Serbinë.

Ai ka thënë se do ta forcojnë lidhjen e tyre shtetërore përtej 140 partneriteti.

“Jemi shumë të lumtur për të shënuar 140-vjetorin e marrëdhënieve diplomatike në mes të SHBA-së dhe Serbisë. Dy kombet tona ndajnë histori të përbashkët të thellë miqësie dhe kulturore”, ka shkruar Blinken.

“Po punojmë në ndërtimin dhe forcimin e marrëdhënies pas këtyre 140 vjetësh”.

TË TJERA