Sërish falet namazi në shtëpinë e “Big Brother”, vajzat i vendosin shamiat

 Sërish falet namazi në shtëpinë e “Big Brother”, vajzat i vendosin shamiat

Largimi i Fifit ka mërzitur jashtë mase banorët në shtëpinë e Big Brother VIP.

Ata nuk kanë pushuar duke qarë për orë të tëra.

E me largimin e këngëtares nga Kosova, banorët kanë zgjedhur të falen brenda shtëpisë më të famshme në Shqipëri.

Vajzat që janë duke qëndruar ende brenda kanë vendosur shamia për të falur namaz.

Ndryshe, menjëherë pas largimit nga shtëpia, Fifi takoi shoqërinë e saj më të mirë, ndër ta edhe ish banorët e Big Brother, Arditin dhe Palomën.

TË TJERA