Shembull i keq: Qytetari e ndal veturën në mes të rrugës dhe i hudhë mbeturinat

 Shembull i keq: Qytetari e ndal veturën në mes të rrugës dhe i hudhë mbeturinat

Tek ura e Klinës mbremjen e sotme një qytetar ka treguar një shembull të keq.
Ai e ndalë veturën në mes të rrugës për t’i hudhur disa mbeturina.

E nga ky gjest I pashembullt kjo veturë ka shkaktuar edhe kolona në rrugë.

VIDEO:

TË TJERA