Sherifi për Vetëvendosjen: Hipokrit dhe të pangopshëm!

 Sherifi për Vetëvendosjen: Hipokrit dhe të pangopshëm!

Sekretari i Nismës Socialdemokrate, Bilall Sherifi, ka shkruar se kur VV- fiton me 50% të votave në Kosovë, ajo e quan Referendum, ndërsa, kur të tjerët fitojnë me 50% në Shqipëri e quajnë Pushtim.

Sherifi në Facebook, ka theksuar se kjo qasje edhe një herë shpërfaq hipokrizinë dhe pangopësinë e VV-së!

Postimi i plotë:
Hipokrit dhe të pangopshëm!

Kur VV- fiton me 50% të votave në Kosovë, ajo e quan Referendum!Kur të tjerët fitojnë me 50% në Shqipëri e quajnë Pushtim!
Kjo qasje edhe një herë shpërfaq hipokrizinë dhe pangopësinë e VV-së!Hipokrizia dhe Pangopësia janë vese që shkaktojnë vetëm gjëra të këqija!

TË NGJASHME