Shikoni se çfarë ka humbur djali i Thaçit, Endriti

 Shikoni se çfarë ka humbur djali i Thaçit, Endriti

Drita , motra e kreatores së njohur Lia Stublla është njëra prej femrave që sa herë paraqitet në publik na lë të magjepsur.

E bukur dhe me forma të mahnitshme Drita është shfaqur edhe në fotografitë e fundit. E veshur me një fustan të kuq ajo duket rrezatuese.

Por kur e shohim Dritën pothuajse secilit prej nesh na kujtohet raporti i saj me Endritin, djalin e vetëm të ish-presidentit Hashim Thaçi. Çfarë bukuroshe ka humbur Endriti?!

Lidhja ndërmjet tyre është përfolur shumë por nuk ka pasur asgjë zyrtare

TË NGJASHME