Shtëpi, dyqan, veturë, kjo është pasuria e Gjergj Dedaj

 Shtëpi, dyqan, veturë, kjo është pasuria e Gjergj Dedaj

Gjergj Dedaj i cili ka qenë ambasador në Maqedoni ka deklaruar pasurinë e tij në AKK.

Ai ka deklaruar se ka shtëpi të trashëguar në vlerë prej 350 mijë euro, e po ashtu të trashëguar ka dhe dyqan në shtëpi, në vlerë prej 150 mijë euro.

Dedaj ka deklaruar një veturë të blerë me autokredi, në vlerë prej 19.500 euro.

Para të gatshme ka deklaruar 1.500 euro në bankë.

Paga vjetore që ka marrë si ambasador ka qenë 43,080 euro, nga qiraja e lokalit të hyra vjetore 2.400 euro dhe po kaq në vlerë ka dhe pension trusti në vit.

TË NGJASHME