Sondazhi për Skenderajn, ja kush del fitues

 Sondazhi për Skenderajn, ja kush del fitues

Sipas sondazhit të realizuar nga profesori Tomor Qela, “Matjet e Opinionit Publik”, të prezantuar në Rubikon të Klan Kosovës del se në Skenderaj nuk do të ketë balotazh dhe Fadil Nura i PDK-së është fitues me mbi 50 % të votave.

Rezultatet e këtij sondazhi kur hiqen kategoritë e papërcaktuara dhe shpërndahet vota e tyre: Fadil Nura (PDK) 56.2 % dhe Bekim Jashari (kandidat i pavarur) 43.8 %.

Në ndërkohë rezultati i sondazhit kur përfshihen edhe kategoritë e papërcaktuara, pra ata që janë deklaruar se nuk e dinë se për kë do të votojnë është:

Fadil Nura (PDK) 52.6 %, Bekim Jashari (kandidat i pavarur) 41 % dhe Nuk e di (6.4 %).

Në këtë matje të opinionit publik kanë marrë pjesë 800 respodentë dhe i njëjti është realizuar më 6 tetor.

TË TJERA