Studimi: Të zgjoheni çdo ditë në ora 04:00 të mëngjesit, është çelësi i suksesit

 Studimi: Të zgjoheni çdo ditë në ora 04:00 të mëngjesit, është çelësi i suksesit

Nëse je një person që zgjohesh herët në mëngjes, do të kuptosh se sa shumë prioritete ke në ndryshim nga të tjerët. Njerëzit e mëngjesit janë më të lumtur se sa ata të natës, sipas një studimi të fundit.

Tim Cook, C.E.O i Apple, ngrihet pak para orës 4 të mëngjesit çdo ditë. Ish-Presidenti Trump shkroi në librin e tij të vitit 2004 se atij i duhen vetëm katër orë gjumë në natë.

David Cush, ka thënë se zgjohet në 4:15. dhe Jennifer Aniston zgjohet rreth orës 4:30 për të medituar, ashtu si edhe Kris Jenner, në të njëjtën kohë kur Michelle Obama shkon në palestër.

Amerikanët flenë mesatarisht më pak se shtatë orë në natë, që do të thotë se shumë prej nesh flenë më pak sesa rekomandon Akademia Amerikane e Mjekësisë së Gjumit.

TË TJERA