Tragjedia në Bullgari, viktimat ishin nga këto qytete të Maqedonisë Veriore

 Tragjedia në Bullgari, viktimat ishin nga këto qytete të Maqedonisë Veriore

Autobusi i cili gjatë natës bëri aksident dhe u shkrumua nga flakët në Bullgari, e në të cilin humbën jetën së paku 46 persona, është i kompanisë “Besa Trans” nga Shkupi e cila ka transportuar turistë për shëtitje ekskurzion në Stamboll, informon Zhurnal.

Viktimat kryesisht janë fëmijë dhe të rinjë të moshës 20-30 vjeç.

Viktimat siç mësohet janë nga Shkupi, Strumica, Manastiri dhe Velesi.

Në spitale po kurohen një 17 vjeçare dhe 6 persona të rritur të cilët kanë arritur të shpëtojnë duke kërcyer nga dritarja.

TË TJERA