Vdes Smajl Veseli, prindi i heroit Sabit Veseli

 Vdes Smajl Veseli, prindi i heroit Sabit Veseli

Sot në mëngjes ka vdekur Smajl Veseli,babai i veprimtarit të hershëm të çështjes kombëtare.

Sabit Veseli kishte qenë njëri nga veprimtarët më të hershëm që punuan për krijimin e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, shkruan Jepi Zë.

Ai bashkë me shumë veprimtarë të tjerë kontribuan në çlirimin dhe pavarësinë e vendit.

Varrimi i të ndjerit Smajl Veseli, do të bëhet në vendlindjen e tij, në fshatin Broboniq të Mitrovicës.

TË NGJASHME