VIDEO/ Protestuesit godasin me gurë selinë e PS, deputetët bëjnë lëvizjen urgjente

 VIDEO/ Protestuesit godasin me gurë selinë e PS, deputetët bëjnë lëvizjen urgjente

Protestuesit kanë thyer edhe xhamat e selisë së PS. Ata kama marrë koshat e mbeturinave të rrugës dhe i kanë hedhur në drejtim të xhamave në hyrje të selisë rozë.

TË TJERA