Von der Leyen: Marrëveshja e arritur në Bruksel e mirë për mbarë rajonin, dialogu tash duhet vazhduar

 Von der Leyen: Marrëveshja e arritur në Bruksel e mirë për mbarë rajonin, dialogu tash duhet vazhduar

Presidentja e Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen, e ka mirëpritur lajmin e arritjes së marrëveshjes për targat në Bruksel në mes të Kosovës dhe Serbisë.

“Ky është zhvillim tejet pozitiv pas takimeve të mia me PresidentinVuçiq dhe Kryeministrin Kurti”.

“Kjo është e mirë për mbarë rajonin. Tani dialogu duhet të vazhdojë”.

TË TJERA